Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šampion sam na vrhu

sutjeska-1-1000x555
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 12.11.2018. u 14:33

Ako su Nikšićani imali razloga za zadovoljstvo ove jeseni, onda ga imaju nakon meča sa OFK Titograd.

Gosti su bili bolji tokom većeg dijela meča, bar sat imali bolji posjed lopte, ali tri puta im se tresla mreža. Istina, nijesu ni igrači Igora Pamića imali previše konkretnih šansi, a to što su imali, bio je lak plijen za golmana Vladana Giljena. Sutjeska je ubjedljivo slavila, a zahvaljujući remijima glavnih konkurenata i odskočila na tabeli.

“Odlično smo otvorili utakmicu, na vrijeme postigli gol, ali onda smo stali. Titograd igra odlično, oni sami kažu da je ovo njihova najbolja ovosezonska utakmica i vjerovatno je logično bilo da se očekuje podjela plijena, ali naš tim je pokazao pravo lice kad je bilo najprotrebnije. U finišu smo bili osvježeni odmornim igračima sa klupe, shvatili da bi od “gotovine mogli stići do veresije”, imali nekoliko lijepih akcija i udvostručili prednost. Kad je već jasno bilo kome će biti pripisani bodovi, očekivano, gosti su posustali, pa taj treći pogodak je došao kao logičan slijed događaja. Svaki pogodak je jednako važan, sad imamo i zavidnu gol razliku, ubjedljivi smo kao lani, ali nadam se daje ovo tek početak serije sjajnih Sutjeskinih partija”, naglasio je fudbaler Sutjeska Božo Marković.

Sada je prvenstvena pauza, pravo vrijeme da se lagano saberu utisci, da se plavo – bijeli oporave, a ima Nikola Rakojević nekoliko povrijeđenih prvotimaca. Trebaće im sve to prije okršaja sa Zetom.

“Već mislimo o susretu sa Zetom, ali ovako postignuta tri pogotka u posljednjem susretu moraju se platiti. Spremni smo za najveće izazove ili sad to mislimo, ohrabreni trećom prvenstvenom pobjedom ostvarenom zaredom”, ističe Marković.

 

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.