Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska jesenji dio šampionata završava „romantikom“

79247603_2556814614434811_1060395024149118976_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 11.12.2019. u 07:01

Fudbaleri Sutjeske odigraće danas u gostima protiv Titograda meč 19. kola Prve Telekom crnogorske lige.

„Plavi“ će ovim susretom završiti takmičarsku jesen u prvenstvu, a ujedno i započeti treći krug šampionata pošto je drugi kompletiran prethodnog vikenda utakmicama 18. kola.

Aktuelni šampion je na drugoj poziciji na tabeli, ima tri boda manje i utakmicu više od lidera Budućnosti, a dva posljednja kola nije uspio da upiše trijumf. „Romantičari“ su u sredini tabele, a u posljednje četiri utakmice zabilježili su jednu pobjedu i tri poraza.

Današnji rivali odigrali su dva međusobna duela u ovoj sezoni. U 1. kolu su „plavi“ na Starom aerodromu slavili minimalnim rezultatom, dok je kraj Bistrice bilo neriješeno 1:1.

Duel između Titograda i Sutjeske igra se na Trening kampu podgoričkog kluba od 15h, dok će od 13h početi susreti Kom – Zeta, Petrovac – Podgorica i Grbalj – Iskra, dok se od 19h sastaju Budućnost i Rudar.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.