Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska na Trešnjici „nišani“ titulu

60474762_824410547926365_4973515246221131776_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 15.05.2019. u 06:16

Fudbalski šampionat Crne Gore nastavlja se danas utakmicama 34. kola, a derbi će se odigrati u Golubovcima gdje će se sastati Zeta i Sutjeska.

„Plavi“ su tri kola prije kraja šampionata na šest bodova prednosti u odnosu na Budućnost, pa imaju šansu da, ukoliko osvoje bodove na Trešnjici, a Budućnost ne dobije ekipu Grblja, obezbijede šampionsku titulu. Ipak, to je samo jedna od kalkulacija u ovom kolu, ali u taboru nikšićkog sastava ističu da samo gledaju sebe, jer sve i dalje najviše zavisi isključivo od njih.

Zeta je trećeplasirana na tabeli, i uspjela je pod Goricom u pretprošlom kolu da stigne do boda, a prvi šampion u nezavisnoj Crnoj Gori, predvođen trenutno najboljim strijelcem lige Nikolom Krstovićem, namučo je sve rivale u drugom dijelu sezone.

Prvi ovosezonski duel ove dvije ekipe, koji je odigran kraj Bistrice, pripao je timu iz Golubovaca, u jednom meču je slavila Sutjeska, dok je jedan završen bez golova.

Susret na Trešnjici zakazan je za 17h, kada će biti odigrani i ostali dueli 34. kola u kojima se sastaju Budućnost – Grbalj, OFK Titograd – Mornar, Iskra – Lovćen i Rudar – Petrovac.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.