Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska pod Malim brdom za još jedan korak ka tituli

57416482_338139370383168_3613167007563776_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 21.04.2019. u 06:23

Fudbaleri Sutjeske u okviru 30. kola Prve Telekom lige danas u gostima igraju protiv ekipe Petrovca.

Tim Nikole Rakojevića i u ovaj meč ulazi sa imperativom pobjede u želji da sačuva bodovnu prednost u odnosu na najbližeg pratioca, ekipu Budućnosti, koja danas igra na svom stadionu protiv Titograda. “Plavi” u mečeve proljećnog dijela sezone ulaze bez mnogo kalkulacija jer je cilj jasan, pa će učiniti sve da danas iz Petrovca odnesu sva tri boda i za korak se približe tituli.

Današnji rival Sutjeske nalazi se u sredini tabele i u ne baš zavidnoj seriji, jer su Petrovčani upisali četiri uzastopna poraza, pa u ovaj meč ulaze sa željom da prekinu negativan niz.

Tim koji vodi Rudolf  Marčić oba puta ove sezone je poražen kraj Bistrice, ali pod Malim brdom je uspio da savlada aktuelnog šampiona države i lidera šampionata minimalnim rezultatom, pa se i danas očekuje tvrd otpor domaćina.

Susret  između Petrovca i Sutjeske igra se od 16.30h, kada je zakazan i duel Budućnosti i Titograda, dok su ostali mečevi 30. kola odigrani juče, u kojima su postignuti sljedeći rezultati:

Iskra – Zeta 0:1

Rudar – Grbalj 3:0

Lovćen – Mornar 1:0

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.