Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska pred velikim evropskim ispitom: Na Slovan bez straha i sa jasnim ciljem

66822780_1874056732693789_1220257851549679616_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 17.07.2019. u 06:21

Fudbaleri Sutjeske večeras će biti pred velikim izazovom, možda najvećim do sada u evropskim takmičenjima. „Plavi“ dočekuju kraj Bistrice prvaka Slovačke, ekipu Slovana u revanš utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvi meč u Bratislavi završen je rezultatom 1:1, koji je ekipi Nikole Rakojevića dao nadu da pred svojim navijačima može izboriti povoljan rezultat i ostvariti plasman u narednu rundu kvalifikacija za najelitnije klupsko takmičenje, što do sada nije uspjelo nijednoj crnogorskoj ekipi.

Urađeno u Slovačkoj prije sedam dana nosi i određeni pritisak, jer će šampion Crne Gore imati obavezu da pruži još jednu hrabru partiju, ali i zadatak da ne ponovi greške iz prvog susreta. Iako su u redovima Nikšićana svjesni da je kvalitet na strani Slovana, ne žele da sa pretjeranim respektom uđu u meč.

Sa druge strane, gosti dolaze sa jasnom namjerom da ostvare trijumf i naprave korak ka glavnom cilju, a to je grupna faza u nekom od evropskih takmičenja, pa će tako tim Slovana biti pod moranjem, jer bi za njih eliminacija bila ravna katastrofi.

U svakom slučaju, večeras se očekuje zanimljiv i kvalitetan meč, kao i pune tribine na Gradskom stadionu u Nikšiću, a početak susreta zakazan je za 20.15h.

Pobjednik ovog dvomeča igraće protiv kiparskog Apoela u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok poraženi nastavlja evropsku avanturu u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.