Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:16
23.5.2019.

Trebjesa osvajač Opštinske lige u malom fudbalu

Finalnom utakmicom, koja je odigrana u utorak, u kojoj je TrebjesA savladala MI Goranović nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca završena je Opštinska liga u malom fudbalu za sezonu 2018/19.


Regularni dio meča završen je rezultatom 1:1, a prva je do gola stigla ekipa MI Goranović, kada je u 2. minutu precizan bio Jovan Đukanović. Na izjednačenje se čekalo do 34. minutu, a strijelac gola za Trebjesu bio je Ivan Roćenović. Sa penala su za pobjedničku ekipu pogađali Roćenović, Toljić i Radulović, a za ekipu MI Goranović Vukićević i Kadić.

Prethodno su odigrane i polufinalne utakmice, a u direktnom duelu za ulazak u finale Trebjesa je nakon boljeg izvođenja penala slavila protiv Kaljarija 4:3, u regularnom toku bilo je 1:1, dok je ekipa MI Goranović bila bolja od Pivare sa 3:2.

Milan Lukovac iz Trebjese izabran je za najboljeg igrača, najbolji golman je Ilija Kustudić iz Kaljarija, dok je Marko Denda iz ekipe Ćemenaca sa 27 postignutih golova proglašen za najboljeg strijelca.

Nakon završene još jedne sezone utisak je da je pokretanje Opštinske lige bio pun pogodak, a ove godine je učešće uzelo 16 ekipa, koje u svojim sastavima imaju mnoge majstore ovog sporta. 

Ostale vijesti iz kategorije