Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Janković: Počastvovan sam, imam velika očekivanja

screenshot
  • Autor onogost.me
  • 10.08.2023. u 22:00
Novi šef stručnog štaba FK Sutjeska Vladimir Janković iznio je početne utiske za jutjub kanal nikšićkog kluba nakon stupanja na funkciju.

Janković je na trenerskoj poziciji naslijedio Nenada Brnovića, a posljednji klub koji je vodio bio mu je litvanski Riteriai.

“Svakako da renome i ime kluba zavređuju i veliku pažnju i poštovanje. Počastvovan sam da dobijem poziv ovog velikog kluba koji danas predstavlja jedan od dva najveća kluba u Crnoj Gori, koji je stalni predstavnik u evropskim takmičenjima, bez obzira na relativnost uspjeha. U svakom slučaju, velika čast za mene i imam velika očekivanja u ovoj sezoni.” rekao je Janković.

Novi trener Sutjeske se vodi filozofijom da će na terenu biti oni koji su najspremniji i koji mogu da doprinesu dobrom rezultatu.

“Većina fudbalera koji su u timu poznajem, neki su igrali protiv ekipa koje sam vodio, sa određenim dijelom njih sam i sarađivao. Bitno je da krenemo onako kako treba, da se iskoristi maksimalni potencijal svakog igrača. Roster je poveći, dosta je mladih igrača, što će zahtijevati određena prilagođavanja u radu i neki dodatni trenažni proces, da bi bili kvalitetni u takmičenju. Moramo apsolutno da koristimo samo one igrače koji u određenom trenutku mogu da daju maksimum na terenu, to je ujedno i neka moja filozofija. Na terenu će biti samo najspremniji i oni koji mogu da donesu rezultat klubu.” poručio je novi šef stručnog štaba kluba iz Nikšića.

Uz Jankovića došlo je i do drugih promjena u stučnom štabu.

“U stručnom štabu sa mnom će biti Stefan Tomašević, koji je došao sa mnom iz Beograda, jedini uz Marka Jevremovića koji je sa mnom sarađivao u FK Petrovac i FK Dečić. Tu su i Dragoslav Albijanić, trener golmana, kao i Boris Miličković koji je sjedio na klupi prethodnog stručnog štaba.” zaključio je Janković.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Takmičarka Plesnog kluba "Royal" iz Nikšića, Sofija Burić, osvojila je prvo mjesto u kategoriji hip- hop solo do 12 godina na Evropskom prvenstvu u toj plesnoj kategoriji.
    Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.