Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Jedan trofej već izgubljen, kriza sve veća

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 02.09.2023. u 10:40
Tek počinje septembar, a Sutjeska je već u velikim problemima. Nakon bolne eliminacije u Andori, slabog starta šampionata, Nikšićani su eliminisani na startu Kupa. Na taj način jedan trofej već je izgubljen, a kriza sve je veća...

Očigledno nije urodila plodom ni promjena na čelu stručnog štaba, a i izmjena gotovo cijelog prvog tima u ljetnjem prelaznom roku obila se Nikšićanima o glavu.

Sad svi ljubitelji fudbala s nestrpljenjem čekaju neđelju i još jednu priliku Sutjeske da se „digne iz pepela“, a kako su krenuli i Mladost će im biti prevelik zalogaj.

Jedan od najiskusnijih u redovima „plavo-bijelih“ i igrač koji je u tom dresu osvojio više trofeja Dragan Grivić razočaran je nakon posljednjeg poraza, ali vjeruje da Sutjeska može da se izdigne i mnogo bolje igra.

"Jasno je da nijesmo imali sreće u žrijebu, zapao nas je Dečić na početku Kup takmičenja, a mi smo u krizi. No, nijesmo mogli birati rivala i trudili smo se da damo sve od sebe. Tuzani su bili bolji u prvom poluvremenu, iskoristili priliku, a u nastavku smo mi dominirali i stvorili nekoliko izglednih prilika, ali nijesmo mogli izbjeći poraz. Nema nazad, moramo gledati naprijed i sad je najvažnije da dobijemo sljedeću utakmicu. Znamo kako igra Mladost, znamo da će doći ohrabreni, jer misle da smo mi u letargiji, ali očekujem, konačno, pobjedu. Onda slijedi prvenstvena pauza i nadam se da ćemo prikupiti novu energiju", rekao je Dragan Grivić.

Nikšićani nijesu slavili od 23. jula, prvog ovosezonskog meča, a tada su, minimalno, savladali Jezero. Četiri remija i još poraz od Budućnosti u Nikšiću učinak je fudbalera Sutjeske, a ni gol razlikom se ne mogu pohvaliti kao prethodnih sezona, jer šest puta im se tresla mreža i postigli su taman toliko pogodaka. To su podaci za brigu svih u klubu.

Izvor: Pobjeda

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.