Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kadetkinje Trebjese Bemax osvojile prestižni turnir u Beogradu, pionirke druge

RK Trebjesa Bemax
  • Autor onogost.me
  • 06.07.2024. u 10:46
Handball summer cup Beograd 2024 protekao je u znaku rukometašica Trebjese Bemax, čije su kadetkinje osvojile prvo mjesto nanizavši svih šest pobjeda, dok su pionirke osvojile srebrnu medalju u svojoj kategoriji.

''Handball summer cup Beograd 2024 ispunio je očekivanja. Naša šampionska generacija 2008/2009 osvojila je turnir sa svih šest pobjeda i na sjajan način u finalu savladala ekipu Novog Beograda rezultatom 19:10. Nagrada za MVP turnira pripala je sasvim zasluženo Kseniji Nikčević iz našeg kluba'', naveli su na svojoj Facebook stranici.

 

Turnir u Beogradu tokom četiri dana (26-29. jun)  protekao je, ocijenili su, u vrhunskom rukometu i igran je u najvećim rukometnim dvoranama, uz učešće 60 ekipa iz Srbije, Izraela, Hrvatske, Bosne i Hercegovine (BiH), dok su rukometašice iz Nikšića bile jedini predstavnik Crne Gore.

 

Iz kluba su zadovoljni i rezultatima u konkurenciji pionirki, koje su osvojile drugo mjesto.

 

 

''U konkurenciji pionirki 2010/2011, osvojili smo odlično drugo mjesto nakon što smo smo u finalu sasvim zasluženo poraženi od selekcije Zagreba (17:13), kojoj ovim putem čestitamo na osvojenom turniru. Nagrada za najbolju golmanku turnira pripala je našoj Teodori Gogić'', istakli su iz RK Trebjesa Bemax.

 

Kako su saopštili, ovim turnirom spuštena je zavjesa na fenomenalnu sezonu popularnih ''medvjedica'' koje će u julu obilježiti 11 godina rada kluba.

 

''Slijede reprezentativna okupljanja za pionirke na Ivanovim Koritima, dok će dosta njih posjetiti i međunarodne kampove u regionu'', najavljuju iz kluba.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Iz NVO Fondacija Volonteri Crne Gore pozvali su sve ljubitelje sporta i humanosti na najveći crnogorski fudbalski derbi, utakmicu FK Sutjeska Nikšić - FK Budućnost Podgorica, u nedjelju, 5. oktobra.
    Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
    Udruženje penzionera i sportsko-rekreativno društvo “Treće doba” iz Bijelog Polja bili su domaćini posljednjeg takmičarskog turnira veteranskih društava Crne Gore.