Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Dubrovnik: Studenti Fakulteta za sport pobjednici košarkaškog turnira

84c47fa0c329566fe7215d85f8e5666f
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.12.2017. u 08:47

Košarkaška ekipa nikšićkog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje pobjednik je međunarodnog memorijalnog turnika "Vedran Jelavić“, koji je održan u Dubrovniku. Košarkaši sa Fakulteta za sport u finalu su savladali ekipu Dubrovnika.

Na turniru, koji je održan 21.put, učestvovalo je šest muških košarkaških i osam ženskih odbojkaških ekipa iz Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Košarkaši Fakulteta za sport bili su jedini predstavnici iz Crne Gore, a njihovo dvogodišnje osvajanje Studentske lige Univerziteta Crne Gore bila je organizatorima turnira  preporuka za poziv. 

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Dubrovniku su predstavljali Petar Kapešić, Lazar Perovanović, Danilo Zeković, Luka  Šćepanović, Radonja Pejović, Goran Lončar, Dejan Raičević, Milija Vuletić, Rade Đoković i Nemanja Tomašević, predvođeni trenerom Vladimirom Vukovićem.

Sa njima je bio i vođa ekspedicije prof. dr Milovan Ljubojević. 

Memorijalni turnir održava  se se po 21. put u čast jednog od najpoznatijih profesora iz oblasti fizičke kulture u regionu. Turnir se ranije zvao Međunarodni košarkaški i odbojkaški turnir, ali je 2007,  nakon smrti dr sc. Vedrana Jelavića, koji je bio pomorac, pedagog, naučnik i profesor na pomorskim studijima Sveučilišta u Dubrovnikurhiva, preimenovan njemu u čast.

  vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjajna partija Sutjeske na otvaranju ABA 2 lige - Nikšićani su ubjedljivo slavili na gostovanju Rabotničkom 71:58.