Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Gest velikog sportiste: Jelena ne zaboravlja klub iz rodnog grada

zkk-niksic1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 01.03.2017. u 08:33

Crnogorska košarkašica Jelena Dubljević, koja trenutno nastupa za turski Kajzeri, odlučila je da klubu koji nosi naziv njenog rodnog grada pokloni komplet dresova i nadmajica za trening.

Mali znak pažnje naše najbolje košarkašice, koja je prošle godine osvojila šampionski prsten sa Los Anđeles Sparksima u WNBA, znači mnogo za Ženski košarkaški klub Nikšić, koji već neko vrijeme kuburi za finansijama.

Najbolja crnogorska košarkašica komplet opreme poslala je iz inostranstva, a pred početak treninga Nikšića pojavio se Dušan Dubljević, Jelenin brat, koji je u njeno ime uručio vrijedan dar igračicama trenera Mirka Baletića, koje nijesu krile oduševljenje.

“Stvarno smo dirnuti gestom Jelene Dubljević. Naša sugrađanka pokazala je da je velika i van terena. Jeleni dugujemo veliku zahvalnost, jer za naš klub ova donacija znači mnogo. Osim opreme koju smo dobili u vidu dresova i nadmajica, izuzetno nam je zadovoljstvo što naša sjajna košarkašica brine o nama i ovim potezom dodatno je motivisala moje mlade igračice”, kazao je Mirko Baletić, trener Nikšića.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjajna partija Sutjeske na otvaranju ABA 2 lige - Nikšićani su ubjedljivo slavili na gostovanju Rabotničkom 71:58.