Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Glomazić: Kompletni “crveni“ mogu mnogo

54279607_432049770863872_470305726435164160_n
MZT Skoplje Aerodrom/Petr Stojanovsk
  • Autor onogost.me
  • 17.03.2019. u 07:14

Košarkaši Crne Gore dobili su na jučerašnjem žrijebu rivale na Mundobasketu koji će se od 31. avgusta do 15. septembra igrati u Kini. Izabranici Zvezdana Mitrovića igraće u grupi F sa selekcijama Grčke, Brazila i Novog Zelanda.

Prema mišljenju šefa stručnog štaba Sutjeske Zorana Glomazića, ukoliko “crveni” u Kinu odu u kompletnom sastavu, moći ćemo da se nadamo dobrom rezultatu, a kao favorite grupe svakako vidi selekciju Grčke, posebno ako u timu bude Adetokumbo.

“Mislim da je veliki uspjeh ostvaren i samim plasmanom Crne Gore na Mundobasket. Rezultat će svakako zavisiti od toga sa kakvim timom se ode u Kinu. Ukoliko reprezentacija bude kompletna, odnosno ako bude igrao Vučević i ako budu svi zdravi, onda sigurno, predvođeni Vučevićem i Dubljevićem, i sa igračima koji su iznijeli kvalifikacije, možemo se nadati prolazu, što bi bio ogroman uspjeh. Rivali u grupi su sve ozbiljne ekipe. Ipak mislim da se može igrati i sa Brazilom i sa Novim Zelandom, a Grčka je svakako najveći favorit, naročito ako u sastavu bude Janis Adetokumbo. Svakako mislim da se Crna Gora na Mundobasketu može pokazati u najboljem svijetlu, naročito ako bude u kompletnom sastavu”, istakao je Glomazić.

“Crveni” prvu utakmicu na prvenstvu igraju protiv Grčke 1. septembra, drugi duel je na programu 3. septembra protiv Novog Zelanda, dok je posljednji duel u grupi, protiv Brazila, zakazan za 5. septembar.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci