Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Huligani u Rožajama kamenovali autobus košarkaša Sutjeske

rozaje_0
crna.gora.me
  • Autor onogost.me
  • 09.04.2016. u 21:09

Košarkaši Sutjeske večeras su eliminisali rožajski Ibar, pobjedom u gostima u drugom meču četvrtfinalne serije, ali su zato huligani iz tog grada odlučili da incidentom začine uzbudljiv meč. 

Naime, zasad neidentifikovane osobe, kamenovale su autobus košarkaša Sutjeske na izlasku iz Rožaja.  Povodom nemilog događaja oglasila se uprava rožajskog kluba, koja je najoštrije osudila ovaj incident.

”Rukovodstvo KK Ibar i svi pravi ljubitelji košarke u Rožajama sa nevjericom su primili vijest da je grupa huligana na izlasku iz Rožaja kamenovala autobus košarkaša iz Nikšića. Najoštrije osuđujemo taj vandalski čin i necivilizovano ponašanje koje nema dodirnih tačaka sa sportom. Ovaj neljudski događaj samo nanosi štetu našem klubu i Rožajama i  zato tržimo od nadležnih da se vandali hitno pronađu i najstrožije kazne. Njihova imena će biti objavljena na zvaničnom sajtu kluba. Izražavamo najiskrenije žaljenje zbog incidenta i upućujemo u ime kluba i njegovih, pravih i iskrenih, navijača, izvinjenje našim sportskim prijateljima iz Nikšića”, stoji u saopštenju KK Ibar.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjajna partija Sutjeske na otvaranju ABA 2 lige - Nikšićani su ubjedljivo slavili na gostovanju Rabotničkom 71:58.