Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Todorović: Veliko zadovoljstvo je što ćemo igrati na finalnom turniru

26241647_10210724332240084_1631902820_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 03.02.2018. u 07:47

Košarkaši Sutjeske sinoć su savladali ekipu Teoda na svom parketu rezultatom 86:77 i ostvarili plasman na finalni turnir Kupa Crne Gore,čime su nastavili sa pozitivnim rezultatima koje su ostvarivali u prvom dijelu sezone.

Nikšićki tim se tako našao u društvu naboljih crnogorskih timova u borbi za trofej koji je uspio osvojiti 2013. godine, čime je postao jedini klub koji je makar na kratko ugrozio totalnu dominaciju Budućnosti na domaćoj košarkaškoj sceni od sticanja nezavisnosti.

Zadovoljstvo plasmanom u polufinale ovog takmičenja nije krio ni trener Vladimir Todorović koji je obećao da će njegov tim nastojati da pruži što bolju igru na završnom turniru.

“Istakao bih prije svega zadovoljstvo što smo uspjeli savladati jednu neugodnu ekipu kao što je Teodo, za koju sam prije utakmice rekao da je u boljoj takmičarskoj formi od nas. Nakon dvije godine ponovo ćemo igrati finalni turnir Kupa i sve što mogu da obećam jeste da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. S obzirom da će nam protivnici biti dvije ekipe koje pružaju sjajne partije u ABA ligi, kao i uvijek neugodni tim Lovćena, mogu samo da konstatujem da će nam biti veliko zadovoljstvo što ćemo igrati na finalnom turniru. Iza nas je mjesec i po pauze i sigurno da je to uticalo na našu formu što se i odrazilo na rezultat u ligaškom meču protiv Lovćena, ali ćemo pokušati da se pripremimo što bolje za završni turnir i tamo se predstavimo u što boljem svijetlu“, istakao je Todorović nakon meča sa Teodom.

Finalni turnir Kupa Crne Gore igra se za dvije sedmice, a pored Sutjeske na njemu će se naći ABA ligaši Budućnost i Mornar, kao i ekipa cetinjskog Lovćena.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjajna partija Sutjeske na otvaranju ABA 2 lige - Nikšićani su ubjedljivo slavili na gostovanju Rabotničkom 71:58.