Autor: onogost.me
Foto: Mornar, Pro media
07:48
21.3.2020.

VIDEO: Navijači Mornara posvetili pjesmu Nemanji Vranješu

I dok je košarka zaustavljena zbog svima dobro poznatog razloga navijači Mornara iz Bara iskoristili su pauzu da objave pjesmu koju su posvetili jednom od omiljenijih igrača svoje ekipe, Nemanji Vranješu.


Naš sugrađanin je od 2017. godine član barskog tima gdje se odlično uklopio, a očigledno da je odavno pokupio simpatije i najvatrenijih pristalica.

“Vranjo je naš omiljeni igrač, to ne tajimo, uz Lukija i Vuleta. Donio nam je toliko radosti svih ovih godina, a i bio je lani sportista Bara tako da smo samoinicijativno ovo snimili sa velikim zadovoljstvom! Pjesmu smo snimili u Disorder studiju u Nikšicu, Vranjozinom gradu, pod producentskom palicom Bojana Dobrilovića (DST). Legenda regionalne pank scene Veljko Vučurović (Punkreas, Autogeni trening), bio je gost na gitari, Marko Mirković Miraš je svirao bas, a ja sam svirao gitaru i bubanj. Svi smo pjevali koliko nas je grlo nosilo”, kazao je za Mondo frontmen rok benda AkademiA i jedan od fanova Mornara Božidar Čiča Gagović koji je napisao tekst za pjesmu posvećenu Nemanji Vranješu.

Ostale vijesti iz kategorije