Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

VIDEO: Navijači Mornara posvetili pjesmu Nemanji Vranješu

48976847_2256807557910034_694763328664240128_n
Mornar, Pro media
  • Autor onogost.me
  • 21.03.2020. u 06:48

I dok je košarka zaustavljena zbog svima dobro poznatog razloga navijači Mornara iz Bara iskoristili su pauzu da objave pjesmu koju su posvetili jednom od omiljenijih igrača svoje ekipe, Nemanji Vranješu.

Naš sugrađanin je od 2017. godine član barskog tima gdje se odlično uklopio, a očigledno da je odavno pokupio simpatije i najvatrenijih pristalica.

“Vranjo je naš omiljeni igrač, to ne tajimo, uz Lukija i Vuleta. Donio nam je toliko radosti svih ovih godina, a i bio je lani sportista Bara tako da smo samoinicijativno ovo snimili sa velikim zadovoljstvom! Pjesmu smo snimili u Disorder studiju u Nikšicu, Vranjozinom gradu, pod producentskom palicom Bojana Dobrilovića (DST). Legenda regionalne pank scene Veljko Vučurović (Punkreas, Autogeni trening), bio je gost na gitari, Marko Mirković Miraš je svirao bas, a ja sam svirao gitaru i bubanj. Svi smo pjevali koliko nas je grlo nosilo”, kazao je za Mondo frontmen rok benda AkademiA i jedan od fanova Mornara Božidar Čiča Gagović koji je napisao tekst za pjesmu posvećenu Nemanji Vranješu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci