Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mota odveo Adžića na pripreme u Njemačku

juventus.com
  • Autor onogost.me
  • 21.07.2024. u 08:20
Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.

Mladi Nikšićanin dobrim radom nametnuo se novom treneruTijagu Moti u uvodnom dijelu priprema u trening centru “Stare dame” Kontinesi, pa je zaslužio da ide u Njemačku, baš kao i još nekoliko igrača iz mlade “Next gen” ekipe, koja će igrati u Seriji C – Nikolo Savona, Tomazo Barbijeri, Jonas Rouhi, Tarik Muharemović, Livano Komemensija, Luis Hasa, Nikola Sekulov i Samuel Mbangula, s tim da su svi oni stariji od Adžića.

Prije nekoliko dana, “Tutosport” je apostrofirao Motino zadovoljstvo Adžićem, uz napomenu da bi trebalo malo vremena da uđe u njegov sistem, ali nakon nekoliko dana treninga mladi crnogorski fudbaler ga je očito uvjerio da zaslužuje priliku da i dalje bude uz prvu ekipu.

Navodno, Mota vidi Adžića na poziciji koju bi trebao da pokrijeTen Kopmejners, fudbaler Atalante koji je dugo na radaru torinskog kluba, ali kojeg osvajač Lige Evrope u prošloj sezoni ne želi da se odrekne.

Izvor: dan.co.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci