Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska gostuje u Bijelom Polju, Volej star dočekuje Budućnost Capital Plazu

odbojka_1
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 25.11.2018. u 12:27

Danas su na programu susreti šestog kola Prve lige za odbojkaše u kojima će Sutjeska u gostima igrati protiv Jedinstva, dok će Volej star na svom terenu dočekati Budućnost Capital Plazu.

Sutjeska u dosadašnjem dijelu nije uspjela osvojiti nijedan bod, kao ni set, pa je potpuni autsajder u današnjem duelu sa aktuelnim prvakom.

Sa druge strane, ne daje se mnogo šanse ni ekipi Volej stara u susretu sa Podgoričanima, iako se meč igra u Nikšiću, a jedinu pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone tim koji vodi Branko Manojlović ostvario je u prošlom kolu protiv gradskog rivala.

Meč Jedinstvo – Sutjeska igra se u SC Nikoljac od 14h, dok se duel između Volej stara i Budućnost Capital Plaze igra u Sportskom centru od 19h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.