Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Održana Skupština FSCG, usvojen Izvještaj o finansijskom poslovanju

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 04.07.2024. u 15:47
Redovna Skupština Fudbalskog saveza Crne Gore za 2024. godinu održana je danas u hotelu "Ramada“ u Podgorici. Sjednici Skupštine FSCG prisustvovalo je 33 delegata, od toga 32 sa validnom prijavom, od ukupno 44 delegata i sve odluke donijete su jednoglasno.

"Delegati su usvojili Zapisnik sa prethodne skupštine, Izvještaj o finansijskom poslovanju FSCG za 2023. godinu i Izvještaj o aktivnostima FSCG između dvije Izborne Skupštine. Usvojen je i predlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Disciplinskog pravilnika FSCG", navodi se u saopštenju našeg saveza.

Pored delegata i predstavnika medija, skupštini FSCG su prisustvovali su gosti iz FIFA i UEFA, Marion Gavat i Jozef Kliment, kao i Dušan Simonović, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).

Podsjetimo , uoči sjednice trećina delegata Fudbalskog saveza Crne Gore, uputili su FSCG zahtjev za sazivanje vanredne sjednice Skupštine tog saveza.

Zahtjevom je, između ostalog, traženo razrješenje Savićevića i svih članova izvršnog odbora FSCG.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Ekološko udruženje mladih ''Zeleni centar'' organizuje deveto po redu Street workout takmičenje, koje će biti održano u subotu, 13. jula u park-šumi Trebjesa.