Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
08:09
16.10.2019.

Karatistima Onogošta 11 medalja na turniru „Kolašinski pobjednik“

Na Međunarodnom turniru "Kolašinski pobjednik", koji je održan u subotu, učestvovali su i karatisti Onogošta koji su osvojili ukupno 11 medalja.


U konkurenciji preko 500 takmičara iz 25 klubova, članovi nikšićkog kluba uzeli su jednu zlatnu, četiri srebrne i šest bronzanih medalja.

Prvo mjesto i najsjajnije odličje osvojila je Sofija Vučković, srebrne medalje su pripale Balši Stevoviću, Lenki Njunjić, Eleni Vlahović i Mini Kuzman, dok su se bronzanim medaljama okitili Luka Sudžum, Borjan Šućur, Igor Pižurica, Uroš Banović, Nikola Marojević i Nikola Vujović.

Iz kluba su uputili čestitke svim učesnicima i osvajačima medalja na turniru, kao i na uspješnom predstavljanju kluba i svog grada.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:10
  5.6.2020.

  Ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore novi je šampion u futsalu, uz sve pobjede osvojene tokom Luštica bay Studentske lige Crne Gore u futsalu.

 • 14:30
  31.5.2020.

  Ministarstvo sporta i mladih sufinansiraće do 70 odsto iznosa članarine za djecu koja se bave sportskim aktivnostima u okviru sportskih klubova.

 • 14:26
  23.5.2020.

  Vrijeme karantina i izolacije zbog koronavirusa možda je najteže padalo sportistima. Nemogućnost da treniraju u normalnim uslovima odrazila se  na formu svih, pa je vođen time naš sugrađanin i fitnes instruktor Ivan Vuletić došao na ideju da krene sa organizovanjem onlajn treninga na daljinu.

 • 08:04
  23.5.2020.

  Na današnji dan, prije tačno deceniju, naši sugrađani i članovi PSD Javorak Marko Blečić, Đorđije Vujičić i Dragutin Šlagi Vujačić, popeli su se na Mont Everest i tako postali prvi Crnogorci koji su osvojili "vrh svijeta".