Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
12:24
13.3.2019.

Kolašin: Skijašima iz Nikšića šest medalja

Na Kup takmičenju “Zlatna lasica” u alpskim disciplinama, veleslalomu i slalomu, koje je održano u nedjelju i ponedeljak na skijalištu Kolašin 1450, skijašima iz Nikšića pripalo je ukupno šest medalja.  


Dunja Kovačević je osvojila dvije zlatne, dok je njenim sugrađanima Vladimiru Vukmiroviću i Petru Kasomu pripala po jedna srebrna i jedna bronzana medalja.

Ovo takmičenje održano je u organizaciji Ski kluba Bjelasica iz Kolašina, a za naredni vikend planirano je da Kolašin bude domaćin državnog takmičenja u alpskim disciplinama.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:27
  18.5.2019.

  Da je uz veliki rad i strast prema poslu sve moguće, dokazala je Marijana Goranović. Atletičarka iz Nikšića je u tradicionalnom izboru Paraolimpijskog komiteta Crne Gore izabrana za najboljeg sportistu u 2018. godini. Ova uspješna mlada sportistkinja kaže da je invaliditet nikada nije sprječavao da ostvari ono što želi, a jedna je od onih osoba koje vraćaju vjeru u ljude.

 • 08:23
  18.5.2019.

  Vikend pred nama u Nikšiću biće u znaku fudbala i malog fudbala.

 • 10:13
  6.5.2019.

  Crnogorska džudo reprezentativka Ivana Nikolić osvojila je bronzanu, dok su Marko Gušić i Mirjana Milić završili kao petoplasirani drugog takmičarskog dana Evropskog kupa za seniore u Sarajevu.

 • 08:14
  4.5.2019.

  U vikendu pre nama očekuje nas nekoliko interesantnih prvoligaških mečeva u fudbalu, košarci, rukometu i malom fudbalu.