Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:29
12.3.2019.

Lazar Kosović najbolji na Kosovu, srebro za Bojića i Potparu

Na karate turniru “Kosovo Polje Open 2019”, naš sugrađanin Lazar Kosović, koji nastupa za Karate klub Ulcinj, osvojio je zlatnu medalju i izabran je za najboljeg takmičara turnira.


Na takmičenju na kojem se okupilo 566 takmičara iz 70 klubova iz zemalja regiona, Kosović je do prvog mjesta došao ostvarivši tri vrlo efikasne pobjede.

Odličan nastup imao je još jedan naš sugrađanin, Matija Bojić, koji takođe od januara ove godine nastupa za Karate klub Ulcinj, osvojivši srebrnu medalju, a odličje istog sjaja osvojio je i član Karate kluba Fokus, Lazar Potpara.

“Svim osvajačima medalja čestitke na odličnom nastupu i rezultatu. Nadamo se da će saradnja sa Karate klubom Ulcinj biti dugovječna i rezultatski berićetna, a već dva protekla turnira daju nam pozitivne signale”, kazao je trener Fokusa Dejan Ivanović, kluba u kojem su ponikli Kosović i Bojić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:27
  18.5.2019.

  Da je uz veliki rad i strast prema poslu sve moguće, dokazala je Marijana Goranović. Atletičarka iz Nikšića je u tradicionalnom izboru Paraolimpijskog komiteta Crne Gore izabrana za najboljeg sportistu u 2018. godini. Ova uspješna mlada sportistkinja kaže da je invaliditet nikada nije sprječavao da ostvari ono što želi, a jedna je od onih osoba koje vraćaju vjeru u ljude.

 • 08:23
  18.5.2019.

  Vikend pred nama u Nikšiću biće u znaku fudbala i malog fudbala.

 • 10:13
  6.5.2019.

  Crnogorska džudo reprezentativka Ivana Nikolić osvojila je bronzanu, dok su Marko Gušić i Mirjana Milić završili kao petoplasirani drugog takmičarskog dana Evropskog kupa za seniore u Sarajevu.

 • 08:14
  4.5.2019.

  U vikendu pre nama očekuje nas nekoliko interesantnih prvoligaških mečeva u fudbalu, košarci, rukometu i malom fudbalu.