Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
08:16
27.12.2018.

Malović: Biti najbolji sportista najljepšeg grada je neopisiv osjećaj

Najbolji sportista Nikšića za 2018. godinu u izboru Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje u saradnji sa Sportskim centrom i sportskim novinarima Nikšića je karatista Onogošta Nikola Malović.


Momak koji na najbolji način prezentuje naš grad kroz sport, koji ima dugu tradiciju u Nikšiću, ove godine se okitio srebrnom medaljom u pojedinačnoj konkurenciji na Balkanskom prvenstvu, kao i zlatnom u katama na Evropskom prvenstvu malih zemalja. Nikola nije krio oduševljenje nakon dobijanja nagrade za najboljeg sportistu grada, ističući da mu je drago što je ovo prznanje stekao isključivo radom i trudom.

“Ponosan sam i srećan zbog ove nagrade. Samom činjenicom da se ovo ne može kupiti nikakvim novcima, već samo zaslužiti velikim trudom i radom i upornošću. Kao dijete sam sebi obećao da će moji roditelji jednog dana biti ponosni na mene i zahvalio bih se njima na ogromnoj podršci koju mi pružaju. Veliku zahvalnost dugujem treneru Dragoljubu Fatiću, kao i Žarku Rakoviću i Karate klubu Omladinac. Biti najbolji sportista najljepšeg grada na planeti - osjećaj je neopisiv”, istakao je Malović za portal Onogošt.

Nikoli će nagrada biti uručena danas na svečanosti u Sportskom centru, koja počinje u 10h, kada će biti uručena priznanja i ostalim nagrađenim sportistima i sportskim radnicima.

Ostale vijesti iz kategorije