Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićkim veteranima deset medalja

20190519_172130
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 20.05.2019. u 12:56

Povodom Dana nezavisnosti na Ivanovim Koritima održan je Kup Crne Gore za veterane na kojem su takmičari iz Nikšića osvojili drugo mjesto u generalnom plasmanu sa osvojenih deset medalja.

Na turniru, na kom je učestvovalo više od sto takmičara iz Nikšića, Podgorice, Berana, Plava, Rožaja, kao i vojni veterani i ekipa Milenijuma iz Podgorice, našim sugrađanima je pripalo pet zlatnih, jedna srebrna i četiri bronzane medalje.

Zlatna odličja su osvojili Radislav Jovanović, Milojka Ćorić, Marina Backović, Branka Drobnjak i Danojla Bulatović. Srebrna medalja pripala je Muru Adžajliću, dok su se bronzanim medaljama okitili Mirjana Jovanović, Velimir Ćorović, Radislav Jovanović i Milena Kontić.

Veterani su se takmičili u disciplinama pikado, nabacivanje obručeva, šut na koš, šut na gol i plojkanje, a najuspješniji takmičar je bio Radislav Jovanović sa osvojene dvije medalje, zlatom u pikadu i bronzom u nabacivanju obručeva.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.