Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:15
21.5.2019.

Nikšićkim veteranima deset medalja

Povodom Dana nezavisnosti na Ivanovim Koritima održan je Kup Crne Gore za veterane na kojem su takmičari iz Nikšića osvojili drugo mjesto u generalnom plasmanu sa osvojenih deset medalja.


Na turniru, na kom je učestvovalo više od sto takmičara iz Nikšića, Podgorice, Berana, Plava, Rožaja, kao i vojni veterani i ekipa Milenijuma iz Podgorice, našim sugrađanima je pripalo pet zlatnih, jedna srebrna i četiri bronzane medalje.

Zlatna odličja su osvojili Radislav Jovanović, Milojka Ćorić, Marina Backović, Branka Drobnjak i Danojla Bulatović. Srebrna medalja pripala je Muru Adžajliću, dok su se bronzanim medaljama okitili Mirjana Jovanović, Velimir Ćorović, Radislav Jovanović i Milena Kontić.

Veterani su se takmičili u disciplinama pikado, nabacivanje obručeva, šut na koš, šut na gol i plojkanje, a najuspješniji takmičar je bio Radislav Jovanović sa osvojene dvije medalje, zlatom u pikadu i bronzom u nabacivanju obručeva.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:07
  20.8.2019.

  Profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore su nastavili sa mjerenjima najboljih fudbalskih klubova u regionu pa je u Sarajevu realizovano mjerenje fudbalera kadetskog i juniorskog uzrasta FK Željezničar iz Sarajeva.

 • 08:09
  18.8.2019.

  U mjestu Kruševice, nadomak Nikšića, juče je održan III memorijal Vukašin Žižić, u sklopu kojeg je organizovano osmo prvenstvo Crne Gore u planinskom trčanju i u bacanju kugle.

 • 20:01
  7.8.2019.

  Poslije mjerenja kadetske košarkaške reprezentacije Velike Britanije, realizovano je i mjerenje reprezentacije Portugala koja će kao i reprezentacija Velike Britanije učestvovati na Evropskom prvenstvu B divizije koje će biti održano u Podgorici od 8. do 17. avgusta.

 • 15:06
  7.8.2019.

  Dugogodišnji svjetski prvak i osvajač velikog broja šahovskih turnira Anatolij Karpov boravio je juče u Plužinama, u okviru dvodnevne mini turneje u Crnoj Gori, gdje je odigrao simultanku sa mladim šahistima na deset tabli.