Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sve spremno za otvaranje savremenog fitnes centra u Domu revolucije

72486223_2445505632362656_1084293768372289536_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 03.10.2019. u 12:41

Najveći fitnes centar u Crnoj Gori i jedan od najvećih i najmodernijih u regionu, u koji je uloženo više od pola miliona eura, svoja vrata otvoriće u ponedjeljak u 19h.

Novi sportsko-rekreativni centar City fitness prostire se na više od 1.500 kvadrata.

Kako je kazao Igor Ognjenović iz City fitness-a, prostor je zamišljen kao moderan sportski centar koji će u svojoj ponudi imati čitav spektar usluga kako za rekreativce, tako i za profesionalne sportiste.

“Neke stvari, koje su u našoj ponudi, jedinstvene su na ovim prostorima i zamišljeno je da Nikšić bude centar koji će okupljati vrhunske sportiste. Centar je moderno opremljen s najnovijim mašinama i kardio jedinicama najnovije generacije”, objasnio je Ognjenović.

Takođe, u njihovoj ponudi će se naći i aparatura novog vremena koja je karakteristična za pripremu vrhunskih sportskih imena i neizostavna u ostvarenju najviših sportskih rezultata.

“Osim usluga za rekreativce imaćemo i fizioterapiju i psihološku pripremu sportista. Kada su grupni treninzi u pitanju, City fitness će predstavljati jedan od centara najmoćnije svjetske fitness organizacije Less mills, čiji direktor za Balkan će biti i jedan od govornika na svečanom otvaranju”, najavio je Ognjenović i dodao da će njihova brojna partnerstva donijeti sugrađanima razne benefite.

“Nekada zamišljena kao moćna građevina i kao ponos grada napokon dobija svoj zamišljen oblik i prikaz u punoj snazi. Centar će biti okupljalište svih generacija Nikšićana i zamišljen je kao centar koji će na najbolji način poslati poruku da ovaj grad može biti jedan tim”, poručio je Ognjenović.

Radovi na adaptaciji dijela Doma revolucije za potrebe fitness centra počeli su u oktobru prošle godine, a investitor je kompanija Knjaz, koja je nedavno na tenderu dobila u zakup taj prostor na 30 godina.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.