Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Predstavnicima FSCG nije upućen poziv za otvaranje tribine stadiona Sutjeske

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 06.08.2024. u 12:25
Svečanom otvaranju zapadne tribine Gradskog stadiona u Nikšiću nijesu prisustvovali predstavnici Fudbalskog saveza Crne Gore uslijed izostanka pozivnice od strane FK Sutjeska i Opštine Nikšić.

Rekonstruisana zapadna tribina Gradskog stadiona u Nikšiću otvorena je u nedjelju uoči utakmice prvog kola MeridianBet 1. CFL u kojoj su se sastali Sutjeska i Dečić.

Otvaranju su prisustvovali predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević, predsjednik lokalnog parlamenta, Nemanja Vuković, čelnici Sutjeske, ali nije bilo predstavnika FSCG.

“Svečanom otvaranju tribine nisu prisustvovali predstavnici Fudbalskog saveza uslijed izostanka pozivnice od strane FK Sutjeska i Opštine Nikšić”, navodi se na sajtu FSCG.

“Rekonstruisana zapadna tribina Gradskog stadiona u Nikšiću otvorena je za sve ljubitelje fudbala na utakmici prvog kola Meridianbet 1. CFL u kojoj su se sastale ekipe Sutjeske i Dečića Admiral bet. Moderna tribina kapaciteta 3.200 mjesta, koja je rekonstruisana na inicijativu Fudbalskog saveza Crne Gore, pruža optimalne uslove za gledaoce, predstavnike medija i televizijske ekipe zadužene za prenos utakmica”, navodi se u saopštenju FSCG.

Realizacijom ovog projekta, kako dodaju, značajno je unaprijeđen fudbalski ambijent u Nikšiću i obezbijeđeni uslovi za odigravanje međunarodnih utakmica na Gradskom stadionu, što će, ocjenjuju, biti od izuzetnog značaja u narednim godinama.

“Za potrebe realizacije ovog projekta Fudbalski savez Crne Gore, što nije navedeno prilikom otvaranja, izdvojio je 1.5 miliona eura kao i sredstva neophodna za izradu glavnog projekta. Projekat je realizovan u partnerstvu sa Upravom za javne radove i Opštinom Nikšić”, piše u saopštenju FSCG.

Ozvaničen završetak radova na zapadnoj tribini stadiona Sutjeske

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    1. Bruka,otvorili su nezavršenu tribinu,još ima najmanje 50 posto posla da se uradi unutra,i nijesu ni pozvali niti pomenuli glavnog sponzora- FSCG!? Možda misle da su dobili koji politički poen,ali se varaju…

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Na samo par sati od početka duela između Crne Gore i Velsa nove vijesti koje ne idu u prilog našoj reprezentaciji koje prave probleme selektoru Robertu Prosinečkom.
    Fudbaleri Crne Gore će u okviru drugog kola grupe B4 UEFA Lige nacija večeras u Nikšiću dočekati Vels.