Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Preminuo golman crnogorske reprezentacije Matija Šarkić

RTCG
  • Autor onogost.me
  • 15.06.2024. u 09:10
Crnogorski fubal zavijen je u crno, nakon užasne vijesti koja je stigla jutros - Matija Šarkić je preminuo oko 6.30 časova u Budvi.

Kako portal RTCG saznaje, golmanu crnogorske reprezentacije pozlilo je u stanu u Budvi.  Njegovi prijatelji odmah su pozvali hitnu pomoć, ali mu pomoći nažalost nije bilo.

Šarkić je prije desetak dana oduševio crnogorsku javnost sjajnim odbranama na utakmici sa Belgijom. Činilo se da su "hrabri sokoli" dobili golmana za narednu deceniju, ali se prerana smrt ispriječila u tome.

Policija je na licu mjesta i ispituje sve okolnosti.

Matija Šarkić karijeru je počeo u Anderlehtu. Igrao je za Vigan, Aston Vilu, Linvingston, Vulverhempton, Šruzberi, Birmingem, Milvol i Stouk.

Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je devet utakmica, a debitovao je protiv Bjelorusije u prijateljskom meču 2019. godine.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Mlada muška košarkaška reprezentacija Crne Gore savladala je večeras Sjevernu Makedoniju 66:55 (17:11, 15:13, 14:20, 20:11) u prijateljskom meču odigranom u dvorani "Voco".
    Nevladina organizacija Pro futuro u susret Bedem festu večeras, sa početkom u 19 časova, a povodom Svjetskog dana muzike, organizuje svirku Darka Mihailovića i Stefana Bjeletića, koja će se po prvi put, kako su naveli, održati na platou kod fontane u Gradskom parku.