Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Ajkule” savladale Njemačku nakon peteraca

cgnjem230619
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 23.06.2019. u 14:19

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u posljednjem kolu turnira u njemačkom Potsdamu savladala je domaćina 15:13 nakon peteraca. U regularnom toku rezultat je bio 11:11.

Golove za “ajkule” u regularnom dijelu postigli su Đurđić, Ukropina i Brguljan po dva, a po jedan Janović, Petković, Vidović, Radović i Murišić.

U penal seriji istakao se golman Kandić sa dvije odbrane, sa druge strane precizni su bili Janović, Đurđić, Radović i Brguljan za 4:2, i ukupnu pobjedu od 15:13.

Izabranici Vladimira Gojkovića su na startu turnira poraženi od Italije (8:5), dok su u drugom kolu savladali Grčku (11:7).

Prvo mjesto na turniru osvojila je Italija sa tri pobjede, mi smo drugi sa trijumfom manje, jednu pobjedu imali su Njemci, dok su sva tri meča izgubili Grci.

Nakon Njemačke, Ivović i drugovi nastaviće pripreme na Škveru, 4. jula treniraće u Podgorici, dok 5. jula putuju za Kinu na završni pripreme. Svjetsko prvenstvo je na programu od 15. do 28. jula.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Selektor ženske U20 odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Mladen Miladinović, odredio je spisak igračica za pripreme pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojima će selekcija igračica rođenih 2005. i kasnije igrati u grupi D drugog kruga kvalifikacija, u Litvaniji, sa domaćinom i selekcijama Slovenije i Češke.
Golbal reprezentacija Crne Gore učestvuje od 14. do 17. marta uučestvuje marta na ,,VANDA Kupu nacija", koji se tradicionalno održava u Berlinu.