Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Borba za bodove u Jerevanu

fscg1
fscg.me
  • Autor onogost.me
  • 11.11.2016. u 10:31

Crnogorski fudbaleri gostuju Jermeniji u četvrtom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića oduševili su na startu novog ciklusa, ali nijesu željeli ništa da obećavaju pred duel u Jerevanu. Selektor Tumbaković kaže da ne želi na taj način da opterećuje fudbalere.

"Nikada u karijeri nijesam rekao da ću da pobijedim, ali sam uvijek ekipu pripremao da ide u tom pravcu. Dok sam selektor, uvijek ćemo se pripremati da ostvarimo što bolji rezultat, ali nikada neću obećati pobjedu. To nije omča oko vrata meni, već igračima. To je velika obaveza, odgovornost, a uz to, može učinak momaka da bude manji", poručio je Tumbaković.

I dok su naši na startu kvalifikacija ostvarili dvije pobjede uz remi, Jermeni su sva tri puta poraženi, ali u dva meča prilično nesrećno.

Prvo su protiv Danske u posljednjim minutima imali zicer za bod, da bi još baksuznije izgubili u Poljskoj. Bilo je 1:1 imali su idealnu šansu da šokiraju domaće, ali umjesto toga u posljednjim trenucima meča Levandovski je dao gol za trijumf Poljaka.

To je značio kraj za selektora, a stigao je legendarni fudbaler Petrosjan. Protiv Crne Gore će u timu biti i Mhitarjan.

"On je jedan od najboljih igrača u istoriji naše reprezentacije, možda i najbolji. Uvijek nas je podržavao i oduševljen sam načinom na koji radi. Poznaje fudbal i ima veliko znanje. Mislim da ćemo postići uspjeh zajedno, on može da da nešto novo našoj selekciji", kazao je Mhitarjan o novom selektoru.

 

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.
Mlada ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je večeras od Srbije 74:50 (21:14, 19:17, 19:11, 15:8) u prijateljskoj utakmici na Zlatiboru.