Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Hadžibegić: Ispod nivoa obje selekcije

0000003918_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 12.10.2019. u 08:10

Nakon remija sa Bugarskom, Faruk Hadžibegić je ocijenio da su oba tima odigrala ispod nivoa.

„Utakmica je za nas bila vrlo teška, pogotovo u 1. poluvremenu, kada smo imali dosta nepotrebno izgubljenih lopti. U drugom je bilo bolje, ali je utakmica bila ispod nivoa dviju reprezentacija, jer obje mogu bolje. Nadam se da ćemo naći rješenje za ubuduće, ali me jako brinu povrede. Izlazak Savića je bio veliki udarac, a ostali momci su dali sve što mogu”, istakao je nekadašnji reprezentativac SFRJ.

Crna Gora u ponedjeljak gostuje Kosovu, koje mora da pobijedi da bi sa Češkom nastavilo borbu za 2. mjesto u grupi A. Čini se da je najbolja šansa za prvi trijumf u ovim kvalifikacijama ispuštena večeras…

„Nismo pobijedili, ali je bitno da se oporavimo i spremimo što bolje možemo. Vidjećemo da li ćemo imati kompletnu ekipu. Nećemo se predati, htjećemo da pobijedimo, kao što smo i danas htjeli, kao što ćemo željeti na svakoj utakmici. Tokom cijele utakmice, pogotovo u 2. poluvremenu, ekipa je dala sve od sebe i to će nekad biti naplaćeno”, zaključio je Hadžibegić.

 

izvor: reprezentacija.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.