Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kadeti bolji od Bugarske nakon penala

0000003171_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 22.05.2019. u 07:06

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je Bugarsku poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca i plasirala se u finale Memorijalnog turnira "Miljan Miljanić".

,,Sokoli“ su imali prednost od 3:0, međutim, dozvolili su protivniku da se vrati u igru, ali na kraju ipak slavili u penal ruletu – 6:5.

Crna Gora je povela već u 3. minutu, kada je Anastas Pemerski postigao autogol. Sedam minuta kasnije bilo je 2:0 za našu reprezentaciju zahvaljujući golu Jovana Dašića. U 23. minutu bilo je 3:0 za Crnu Goru, pogodak je postigao Ognjen Bakić nakon asistencije Andreja Bajovića.

U posljednjim trenucima prvog poluvremena Bugarska je smanjila zaostatak preko Martina Hajdarova. Bugari su u nastavku postigli još dva gola, u 60. i 86. minutu mrežu naše selekcije tresao je Martin Smolenski.

Ipak, Crna Gora je bila bolja u izvođenju jedanaesteraca i tako zakazala duel sa Srbijom u finalu turnira, koje je na programu 23. maja od 17 časova.

“Odigrali smo veoma dobro prvo poluvrijeme. Ipak, u nadoknadi smo primili gol i pokvarili utisak o nastupu u prvom dijelu utakmice. U nastavku smo bili dosta nesigurni i nervozni, vjerovatno i zbog nekih izmjena koje smo morali da napravimo zbog povreda. Imali smo i problema na fizičkom planu, ali smo uspjeli da riješimo meč u svoju korist. Slijedi nam utakmica sa Srbijom, nadamo se da ćemo uspjeti da budemo što sigurniji tokom svih 90 minuta”, kazao je selektor Slobodan Drašković.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.