Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kadeti u goleadi izgubili od Bosne i Hercegovine

0000003352_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 01.05.2019. u 06:33

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Bosne i Hercegovine sa 3:2 u posljednjem kolu UEFA Razvojnog turnira u Zenici.

Uprkos tome što su bili u zaostatku od dva gola, ,,sokoli” su prikazali dobru partiju protiv selekcije domaćina, koji je vodio sa 2:0 poslije autoga Bojana Adžića u 6. i pogotka Dina Nuhanovića u 33. minutu.

U 36. minutu Jovan Dašić se našao u dobroj poziciji nakon lopte Lazara Mijovića, ali je šutirao pored gola.

Poslije tri minuta igre u drugom poluvremenu, Kristijan Ernec zatresao je mrežu domaćina nakon dobre asistencije Ognjena Bakića. Izjednačenje je viđeno u 55. minutu – Matija Lambulić je prošao po lijevoj strani i centrirao, a Bakić glavom pogodio metu.

Ipak, Bosna i Hercegovina je u 76. minutu, uz malo sreće, došla do gola i pobjede. Ponovo je strijelac bio Nuhanović, do kojeg je lopta došla nakon dobre intervencije golmana ,,sokola” Alana Spahića.

“Odigrali smo korektnu utakmicu, u kojoj smo imali dosta perioda dobre igre. Ipak, nesmotreno smo primili dva gola, što je na kraju i uticalo da izgubimo. Zadovoljan sam kako smo igrali u drugom poluvremenu, kada smo uveli zamjene. Sve u svemu, zadovoljan sam kako smo igrali na ovom turniru, ali u narednom periodu moramo raditi na nekim stvarimo kako nam se ne bi ponavljale greške”, kazao je selektor Slobodan Drašković.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.