Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

„Lavice“ stale protiv Mađarica

rukometasice-crne-gore
  • Autor onogost.me
  • 09.12.2016. u 19:01

Nepravedno potcijenjene mađarske rukometašice pokazale su večeras, predvođene sjajnom Gorbic, da su ipak, iako oslabljene, trenutno mnogo bolji tim od podmlađenog sastava Dragana Adžića. 

Vidjelo se od prvog minita meča da Mađarice znaju šta hoće, zaustavile su sve prilaze golu pa je naša selekcija na odmor pošla sa svega šest postignutih golova (11:6).

U nastavku ista priča, „lavice“ su samo na startu poluvremena zaprijetile, ali su Mađarice lagano održavale prednost veću od tri razlike koja im je garantovala prolaz u narednu rundu.

Na kraju ubjedljivih sedam golova u korist Mađarica koje su slavile rezultatom 21:14.

Večerašnjim porazom naše rukometašice su se oprostile od Evropskog šampionata u Švedskoj.

Podmlađeni Adžićev sastav  ipak je pokazao da Crna Gora ima ekipu na koju se može računati u budućnosti, jer osim par igračica iz zlatne postave „lavica“, ostatak čine djevojke mlađe od 20 godina.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.
Mlada ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je večeras od Srbije 74:50 (21:14, 19:17, 19:11, 15:8) u prijateljskoj utakmici na Zlatiboru.