Autor: onogost.me
Foto: fscg.me
16:49
6.12.2018.

Omladinci i kadeti dobili rivale

U-19 reprezentacija Crne Gore na današnjem žrijebu u Nionu dobila je protivnike u preliminarnoj fazi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.


Omladinci će za plasman u elitnu rundu kvalifikacija igrati u grupi 1, protiv Turske, Bugarske i Jermenije.

Utakmice ove grupe igraće se od 13. do 19. novembra u Turskoj.

Plasman u elitnu rundu obezbijediće po dvije najbolje plasirane ekipe iz 13 kvalifikacionih grupa, kao i jedna najbolja trećeplasirana.

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igraće u grupi 3, sa Republikom Irskom, Izraelom i Andorom, odlučeno je takođe na današnjem žrijebu u Nionu.

Takođe, na žrijebu u sjedištu Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) odlučeno je da domaćin turnira, koji će se održati od 12. do 18. oktobra naredne godine, bude Republika Irska.

Plasman u elitnu rundu kvalifikacija izboriće po dvije najbolje plasirane reprezentacije iz svih 13 kvalifikacionih grupa, kao i četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:14
  21.8.2019.

  Na devetom po redu, međunarodnom džudo kupu “Mala Evropa”, koji je održan proteklog vikenda u Prnjavoru, najmlađi džudisti Akademika, predvođeni trenerima Marinkom Đurđevcem i Predragom Stanjevićem, osvojili su ukupno 15 medalja.

 • 19:02
  20.8.2019.

  Podgorica - Istanbul - Šangaj, to je put koji će naši najbolji košarkaši preći da bi došli do zemlje u kojoj će od 31. avgusta premijerno nastupiti na Svjetskom prvenstvu.

 • 10:04
  20.8.2019.

  Još 24 dana ostala su do istorijskog trenutka za našu odbojku, do spektakla za koji mnogi igrači žive… U najvećoj evropskoj luci Roterdamu odbojkaši Crne Gore imaće čast da prvi meč ikada na Evropskom prvenstvu odigraju protiv jednog od domaćina i svjetskog velikana Holandije.

 • 09:32
  20.8.2019.

  Pionirska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je sinoć u Daruvaru od vršnjaka iz Hrvatske u pripremnom meču za turnir ''Slovenia ball'', rezultatom 83:67.