Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radonjić odabrao za duele protiv Srbije i Makedonije

radonjic-mojas-1000x555
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 09.11.2018. u 08:17

Selektor U-20 reprezentacije Crne Gore Mojaš Radonjić sapoštio je spisak igrača na koje računa za prijateljske mečeve protiv Srbije i Makedonije, koji se igraju 15. odnosno 19. novembra.

Na spisku se nalaze Lazar Carević (Barselona, Španija), Krsto Ljubanović (Aceućal, Španija), Marko Merdović (Grbalj), Luka Malešević, Miloš Drinčić, Nikola Kumburović (Iskra), Janik Filipović (Kajzerslautern, Njemačka), Andrija Ražnatović (Budućnost), Filip Šćekić (Bokelj), Ilija Vukotić (Benfika, Portugal), Ognjen Stijepović (Sampdorija, Italija), Marko Miličković (OFK Titograd), Vladan Bubanja (Sutjeska), Vasilije Terzić, Dušan Bakić, Balša Sekulić (Budućnost), Anđelko Jovanović, Lazar Vučićević (Mladost Lj.), Novica Eraković (Lovćen), Aleksa Marušić (Sutjeska) i Meris Skenderović (Hofenhajm, Njemačka).

“Na spisku je dosta igrača koji su tu bili i u prethodnom ciklusu za U-21, a imaju pravo nastupa i u narednim kvalifikacijama. Oni predstavljaju gro ekipe koja treba da iznese te kvalifikacije. Na spisku ima i nekoliko novih igrača, neki od njih igraju u Drugoj ligi, ali su se ove sezone nametnuli dobrim partijama u svojim klubovima. Želimo da ih isprobamo, da ih uvedemo u sistem rada ove reprezentacije”, kazao je selektor Mojaš Radonjić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.