Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
09:34
16.1.2019.

Sedam Nikšićanki na pripremama pionirske reprezentacije

Ženska pionirska rukometna reprezentacija počinje pripreme za prijateljske duele sa ekipama iz okruženja, a na spisku selektora našlo se sedam pionirki iz dva nikšićka kluba.


Poziv su dobile Katarina Šutović, Jovana Varajić, Snežana Ćorović, Ivana Adžić i Sanja Đikanović iz Levalee 2010, kao i Aleksandra Kecojević i Anđela Gezović iz Trebjese NOA.

“Djevojke su u proteklih par mjeseci pokazale značajan napredak i veliki potencijal što je i sam selektor zapazio i odlučio da zaslužuju da budu na prvom ovogodišnjem okupljanju njihove generacije. Konačno se trud i rad iz prvog dijela sezone isplatio i djevojke su na ovaj način, može se reći, nagrađene”, kazali su iz Levalee nakon što je stigao poziv iz reprezentacije.

Reprezentacija će sprovesti petodnevne pripreme u Podgorici, tačnije od danas pa do 20. januara.

“Čestitamo Andjeli i Aleksandi na pozivu i nadamo se da će u narednom periodu još „medvjedica“ zaslužiti poziv u nacionalnoj selekciji”, istakli su iz Trebjese NOA nakon poziva selektora. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 20:41
  23.4.2019.

  Srebrna medalja ženske kadetske reprezentacije na Mediteranskom prvenstvu u Budvi potvrda je potencijala te generacije, kazao je predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda.

 • 09:16
  21.4.2019.

  Kadetkinje Crne Gore osvojile su srebro na Mediteranskom rukometnom prvenstvu u Budvi.

 • 19:21
  19.4.2019.

  Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Milorad Peković saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljske mečeve sa Slovenijom.

 • 08:47
  19.4.2019.

  U finalu Mediteranskog prvenstva za kadetkinje igraće selekcije iz istih zemalja koje su se borile za zlato u muškoj konkurenciji, Crne Gore i Francuskinje.