Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
09:34
16.1.2019.

Sedam Nikšićanki na pripremama pionirske reprezentacije

Ženska pionirska rukometna reprezentacija počinje pripreme za prijateljske duele sa ekipama iz okruženja, a na spisku selektora našlo se sedam pionirki iz dva nikšićka kluba.


Poziv su dobile Katarina Šutović, Jovana Varajić, Snežana Ćorović, Ivana Adžić i Sanja Đikanović iz Levalee 2010, kao i Aleksandra Kecojević i Anđela Gezović iz Trebjese NOA.

“Djevojke su u proteklih par mjeseci pokazale značajan napredak i veliki potencijal što je i sam selektor zapazio i odlučio da zaslužuju da budu na prvom ovogodišnjem okupljanju njihove generacije. Konačno se trud i rad iz prvog dijela sezone isplatio i djevojke su na ovaj način, može se reći, nagrađene”, kazali su iz Levalee nakon što je stigao poziv iz reprezentacije.

Reprezentacija će sprovesti petodnevne pripreme u Podgorici, tačnije od danas pa do 20. januara.

“Čestitamo Andjeli i Aleksandi na pozivu i nadamo se da će u narednom periodu još „medvjedica“ zaslužiti poziv u nacionalnoj selekciji”, istakli su iz Trebjese NOA nakon poziva selektora. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:02
  20.8.2019.

  Podgorica - Istanbul - Šangaj, to je put koji će naši najbolji košarkaši preći da bi došli do zemlje u kojoj će od 31. avgusta premijerno nastupiti na Svjetskom prvenstvu.

 • 10:04
  20.8.2019.

  Još 24 dana ostala su do istorijskog trenutka za našu odbojku, do spektakla za koji mnogi igrači žive… U najvećoj evropskoj luci Roterdamu odbojkaši Crne Gore imaće čast da prvi meč ikada na Evropskom prvenstvu odigraju protiv jednog od domaćina i svjetskog velikana Holandije.

 • 09:32
  20.8.2019.

  Pionirska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je sinoć u Daruvaru od vršnjaka iz Hrvatske u pripremnom meču za turnir ''Slovenia ball'', rezultatom 83:67.

 • 11:06
  19.8.2019.

  Lijep košarkaški avgust u Podgorici, dobra organizacija, mnogo važnih pobjeda, ali izostala je ona najvažnija… Košarkaška selekcija Crne Gore do 16 godina nije uspjela da se vrati u A diviziju Evropskog prvenstva, iako je imala dvije meč lopte za to.