Autor: onogost.me
Foto: FSCG
09:06
10.3.2019.

"Sokoli" poraženi od Senegala

U-18 reprezentacija Crne Gore poražena je rezultatom 2:0 od Senegala u posljednjem kolu prijateljskog turnira u Turskoj.


,,Sokolima“ je ovo drugi poraz u Antaliji, uz trijumf nad Angolom u prvom kolu.

“Ovo nam je bila treća utakmica u šest dana i bilo je vidljivo da su igrači umorni od takvog ritma. Igrali smo protiv kvalitetne reprezentacije Senegala i uglavnom dobro radili posao u defanzivi, osim u dva navrata, kada je protivnik iskoristio te situacije. Bez obzira na to, možemo biti zadovoljni kada je taj segment igre u pitanju. Sa druge strane, nedostajalo nam je više aktivnosti u ofanzivi, nije bilo adekvatnog završnog pasa i koncentracije u napadima, zbog čega nijesmo bili toliko opasni pred golom Senegala”, rekao je selektor Milorad Peković.

U prilično tvrdoj i izjednačenoj utakmici, Senegal je dao dva gola. Prvi preko Sulejmana Fajea u 15. minutu, dok je konačan rezultat postavio Ibrahima Sisoko u 78. minutu.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:03
  18.5.2019.

  Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore Slobodan Drašković saopštio je spisak igrača koji konkurišu za nastup na Memorijalnom turniru "Miljan Miljanić".

 • 10:03
  17.5.2019.

  Crnogorski karate na turniru Serije A u Istanbulu predstavljaće 15 takmičara, saopšteno je iz Karate saveza, a među njima je i Nikšićanin Nikola Malović.

 • 15:21
  15.5.2019.

  Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas u Podgorici selekciju Sjeverne Makedonije 1:0, u utakmici drugog kola međunarodnog prijateljskog turnira Trofej Fudbalskog saveza.

 • 09:10
  15.5.2019.

  Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je minimalnim rezultatom od selekcije Bosne i Hercegovine u prijateljskom susretu koji je juče odigran u Zenici.