Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Sokolići” na Uefinom razvojnom turniru, među pozvanima tri igrača Sutjeske

0000003408_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 22.10.2019. u 14:29

Selektor pionirske reprezentacije Crne Gore Goran Perišić saopštio je spisak igrača koji će nastupiti na UEFA Razvojnom turniru u Srbiji, među kojima su i tri igrača pionirske selekcije Sutjeske.

Perišić je pozvao 20 igrača.

Golmani Petar Petrović (Budućnost) i Petar Bobičić (Podgorica); odbrana Luka Lečić (Breznica), Romario Camaj (Buducnost), Janko Vukićević (Sutjeska), Ognjen Tripković (Mornar) i Filip Vukašinović (Kom); vezni red Strahinja Tešović (Vihor), Milan Roganović, Dragan Miranović (Podgorica), Luka Bubanja (OFK Berane), Matija Marsenić (Keln, Njemačka), Nemanja Pavićević (OFK Titograd), Matija Milinković, Stefan Radojević (Sutjeska), Nenad Krivokapić (Budućnost), Haris Duraković (Mornar); napad Dženan Pejčinović (Augsburg, Njemačka), Denis Ljuljanović (Budućnost), Bajro Mujković (Sparta).

,,Sokolići“ će na turniru u Srbiji, osim sa domaćinom, igrati i sa Izraelom i Slovenijom.

U prvom kolu, 29. oktobra od 10h, sastaju se sa Izraelom. Dva dana kasnije na programu je duel sa Srbijom od 16:30 časova, dok će u posljednjem kolu, 2. novembra od 12 časova, igrati sa Slovenijom.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.