Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tumbaković se suočava sa novim problemom

cg
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 09.11.2018. u 14:08

Još jedan peh za crnogorsku reprezentaciju – ni Filip Stojković neće moći da pomogne saigračima iz nacionalnog tima u utakmicama Lige nacija protiv Srbije i Rumunije.

Desni bek Crvene zvezde povrijedio se prije dana na utakmici Lige šampiona protiv Liverpula. Pola sata prije kraja morao je da napusti teren.

“Sad mogu da kažem da sam dobro prošao. Jer, u momentu kad sam pao mislio sam da sam nogu polomio! Tako je jako puklo. Čekaju me terapije, moram da budem strpljiv, a zaista je teško prognozirati kad ću se vratiti na teren. Nadamo se svi, za dvije nedjelje, možda nekoliko dana duže”, rekao je Stojković za Večernje Novosti.

Crnogorska reprezentacija okupiće se u nedjelju, a mečevi sa Srbijom i Rumunijom igraju se 17. i 20. novembra.

Već se zna da za tim neće konkurisati Stevan Jovetić i Nikola Vukčević, a upitan je i Stefan Savić.

 

izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.