Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U16 reprezentacija Crne Gore ponovo remizirala

sokolici
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 24.11.2016. u 17:36

I drugi prijateljski meč mlađih kadetskih reprezentacija Crne Gore i Slovačke završen je remijem bez pogodaka.
 

"Sokolići" su na glavnom terenu Trening kampa FSCG u Podgorici odigrali još jedan prijateljski meč protiv Slovaka, ali dobru igru nisu uspjeli da krunišu pobjedom. Miličkovićevi izabranici na današnjem susretu stvorili su nekoliko izglednih prilika, ali je mreža Slovaka ostala netaknuta.

"I u ovoj utakmici smo odigrali disciplinovano, agresivno, onemogućili protivnika da dođe do tečnije igre, a uz to smo djelovali mnogo bolje i kvalitetnije sa loptom u odnosu na prvu utakmicu. Imali smo i četiri izgledne prilke koje smo morali realizovati. Zakazala je završnica i to je segment na čijem poboljšanju se mora raditi u narednom periodu. Možemo biti zadovoljni načinom na koji su momci pokušavali da igraju i dođu do protivničkog gola u oba meča. Iskoristili smo priliku da vidimo sve igrače, a uz to doprinos su dali i igrači koji su po prvi put sa nama. Moram istaći i da je vidljiv napredak u odnosu na prikazano u utakmicama sa Rumunijom", rekao je selektor Crne Gore Boris Miličković.

Za Crnu Goru su danas igrali: Lazar Živanović, Matija Drinčić, Mirko Milikić, Egzon Dinoša (Luka Todorović), Andrija Krivokapić (Vaid Eminović), Lazar Rakočević (Ognjen Gašević), Nikša Vujanović, Kenan Nikočević (Andrej Pupović), Amir Muzurović, Jovan Mirković (Abdel Osmanović), Matija Račić (Ilija Vujović).

Prva prijateljska utakmica mlađih kadetskih reprezentacija Crne Gore i Slovačke takođe je okončana rezultatom 0:0.

 

CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.
Mlada ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je večeras od Srbije 74:50 (21:14, 19:17, 19:11, 15:8) u prijateljskoj utakmici na Zlatiboru.