Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
07:40
18.6.2019.

Trebjesa najbolja na turniru u Sarajevu

Pionirska selekcija RK Trebjesa osvojila je prvo mjesto na Međunarodnom turniru u okviru Festivala sporta Ilidža 2019 koji je održan u Sarajevu.


Na rukometnom turniru učestvovale su još ekipe Hadžići Dido Grupa, Turbina Jablanica i Feniks iz Podgorice, a “medvjedice“ su superiorno stigle do prvog mjesta pobjedama u sva tri meča. U prvoj utakmicu turnira savladana je ekipa Turbine iz Jablanice rezultatom 21:15, u drugoj je ostvarena pobjeda nad ekipom Hadžića rezultatom 27:13, dok su Nikšićanke u trećoj utakmici bile bolje od ekipe Feniksa rezultatom 18:14.

Za Trebjesu su na turniru nastupale Kecojević Aleksandra, Dubljević Maša, Živković Vanja, Milatović Nikolina, Kokotović Andjela, Marjanović Marija, Popović Maša, Burić Sara, Drašković Anja, Ćorović Sandra, Dorongić Bojana, Bajović Danijela, Gagović Milena, Mandić Ivona, Kadić Anđela, Gvozdenović Jovana, Marjanović Jelena, Malović Andrijana, Božović Anja, Gezović Anđela, Kokotović Anastasija, a ekipu su vodili treneri Perović Miloš, Rudović Zoran i Bošković Miloš, doktor Kontić Anđela i članovi uprave Dorongić Darko, Perović Veselin i Glušica Mato.

Anđela Gezović najbolji je strijelac turnira sa 33 postignuta gola.

“Veliku zahvalnost dugujemo organizatorima turnira na odlično organizovanom turniru na čelu sa Harisom Zilićem, a posebnu zavalnost dugujemo Udruženju roditelja RK Trebjesa, EPCG, Hotelu Aria, Eko solaru, Primatec koji su pomogli da otputujemo na turnir", kazali su iz kluba.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:06
  16.9.2019.

  U sklopu priprema za novu sezonu, rukometašice Levalee učestvovale su na još jednom međunarodnom turniru. Na 24. po redu memorijalu “Mevzeta Perlja Balja” odigranom u Goraždama, “kanarinke” su osvojile prvo mjesto, a u finalnoj utakmici savladale su ekipu domaćina, ŽRK Goražde rezultatom 33:27.

 • 20:19
  6.9.2019.

  Đurđina Malović (23) se vraća u reprezentaciju. Ljevoruka rukometašica 23. septembra biće na okupljanju nacionalnog tima koji će protiv Italije i Litvanije u gostima početi kvalifikacione borbe za Evropsko prvenstvo.

 • 08:50
  3.9.2019.

  Na Međunarodnom rukometnom turniru u Ljubuškom, koji je održan proteklog vikenda, rukometašice Levalee osvojile su prvo mjesto.

 • 14:32
  13.8.2019.

  Rukometašice Levalee, koje će se i u novoj sezoni takmičiti u Prvoj domaćoj ligi, startovale su sa pripremama.