Autor: onogost.me
Foto: RK Trebjesa
13:07
17.9.2020.

Vladimir Osmajić posjetio RK Trebjesa

Vladimir Osmajić, proslavljeni crnogorski rukometaš, posjetio je trening Rukometnog kluba Trebjesa, porazgovarao sa igračicama u kadetkom i pionirskom uzrastu i istakao veliko zadovoljstvo vidjenim.


Osmajić, koji se preko 20 godina profesionalno bavio rukometom sa impozantniim brojem klubova - Sutjeska, Crvena zvezda, Partizan, Željezničar, Beč, BM Altea. Pick Szeged, RK Koper, Fenix Toulouse ,Budvanska Rivijera, istao je da mu je rukomet donio mnogo uspjeha, novih klubova u kojima je igrao, ali i pravih prijatelja koje je stekao zahvaljujuci tome.

U razgovoru sa igračicama i trenerima u klubu poželio je da isto to neko od djece koja su u klubu ostvari i da će neko od njih znati kakav je taj osjećaj. kada se nadje na najvećoj svjetskoj smotri.

Do tada, kako je istakao, treba da vole sport, da uzivaju u svakom treningu, svakoj utakmici, zajedničkim druženjima i da će kada to obaveze dozvole pomoći u radu i biti navijač na njihovim utakmicama.

Uz mnošto pitanja igračica o svojoj profesionalnoj karijeri, Vladimir je istakao da mu je najdrazi klub u karijeri Cimos Koper iz Slovenije sa kojim je dogurao do četvrtfinala Lige šampiona, kao i utakmice u Reprezentaciji Crne Gore i nezaboravni mečevi sa reprezentacijama Njemačke,Švedske i Češke.

Uz zahvlanost Vladimiru na prenešenom iskustvu i savjetima u radu, u klubu će, kako ističu, gledati da ugoste vrhunske sportiste i trenere i razmjene mišljenje i ideje za napredak kluba.

Ostale vijesti iz kategorije