Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
09:38
30.5.2019.

“Crna Gora u ritmu Evrope”: Podržite predstavnike Nikšića

Na najvećem dječjem muzičkom takmičenju u državi - “Crna Gora u ritmu Evrope”, opština Nikšić ima svoje predstavnike. Oni će ove sezone predstavljati ambasadu Italije sa pjesmom “Donna con te” Anne Oxe.


Grad Nikšić pjevanjem će predstaviti Nikolina Orbović, Alma Hodžić, Hajdana Glušica i Lara Baltić, a plesom Josipa Popović, Maja Perošević, Sara Nenezić, Anđela Milović, Mina Vukosavljević, Ana Gojković i Kristina Tešović.

Na Radio Televiziji Crne Gore djeca našeg grada se takmiče u televizijskom prenosu direktno iz opštine Tivat 1. juna, sa početkom od 17h.

Naime, 12 zemalja Evrope i 12 opština i gradova Crne Gore se bore za prvo mesto, koje će odrediti iz kojeg grada ili opštine u Crnoj Gori će sljedeće godine Radio Televizija Crne Gore prenositi ovaj najveći dečiji muzički spektakl u regionu.

Glasanje za naše predstavnike počelo je 25. maja i traje sve do kraja televizijskog programa.

Ukoliko želite da se sljedeće godine ovo prestižno takmičenje organizuje u našoj opštini, a djeca predstavnici naše opštine budu pobjednici i otputuju u Italiju, zemlju koju predstavljaju, glasajte tako što ćete poslati poruku sljedeće sadržine: PJESMA(razmak)09, pošaljite na broj 14741.

Sa jednog broja moguće je poslati neograničen broj poruka.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:04
  20.9.2019.

  Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.

 • 08:20
  20.9.2019.

  Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.

 • 08:09
  18.9.2019.

  Dan oslobođenja grada - 18. septembar, opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.

 • 08:25
  15.9.2019.

  Dan oslobođenja grada- 18. septembar, Opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti, obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.