Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
09:38
30.5.2019.

“Crna Gora u ritmu Evrope”: Podržite predstavnike Nikšića

Na najvećem dječjem muzičkom takmičenju u državi - “Crna Gora u ritmu Evrope”, opština Nikšić ima svoje predstavnike. Oni će ove sezone predstavljati ambasadu Italije sa pjesmom “Donna con te” Anne Oxe.


Grad Nikšić pjevanjem će predstaviti Nikolina Orbović, Alma Hodžić, Hajdana Glušica i Lara Baltić, a plesom Josipa Popović, Maja Perošević, Sara Nenezić, Anđela Milović, Mina Vukosavljević, Ana Gojković i Kristina Tešović.

Na Radio Televiziji Crne Gore djeca našeg grada se takmiče u televizijskom prenosu direktno iz opštine Tivat 1. juna, sa početkom od 17h.

Naime, 12 zemalja Evrope i 12 opština i gradova Crne Gore se bore za prvo mesto, koje će odrediti iz kojeg grada ili opštine u Crnoj Gori će sljedeće godine Radio Televizija Crne Gore prenositi ovaj najveći dečiji muzički spektakl u regionu.

Glasanje za naše predstavnike počelo je 25. maja i traje sve do kraja televizijskog programa.

Ukoliko želite da se sljedeće godine ovo prestižno takmičenje organizuje u našoj opštini, a djeca predstavnici naše opštine budu pobjednici i otputuju u Italiju, zemlju koju predstavljaju, glasajte tako što ćete poslati poruku sljedeće sadržine: PJESMA(razmak)09, pošaljite na broj 14741.

Sa jednog broja moguće je poslati neograničen broj poruka.

Ostale vijesti iz kategorije