Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
12:41
27.5.2019.

Devet medalja za "Lunu"

Umjetnički studio "Luna" bio je učesnik internacionalnog plesnog festivala Mo Stars Mediteran Open Dance 2019,  koji je odrzan 25.maja u Mostaru.


Svoje znanje na plesnom podijumu pokazalo je oko 1.800 takmičara iz 33 grada zemalja bivše Jugoslavije.

Članovi “Lune” su nagrađeni za sve prikazane koreografije.

"Zlatnim medaljama su okićeni članovi Tima 2 koji su se predstavili sa koreografijom Helium - show dance small group, grupa Stars i koreografija “Meć”- street dance, duo Sofija Vučurović i Andrea Radojević, Anastasija Backović i koreografija “Rainbow”, duo Andrea i Vasilisa Backović- “River”, duo Mirjana Đurković i Marija Marojević u kategoriji acro", kazali su iz US "Luna".

Drugo mjesto zauzela je Anđela Đapić u kategoriji show dance, zatim duo Vasilise Madžgalj i Slađane Seratlić sa koreografijom “Silence”, dok je bronzanom medaljom nagrađena Milana Goranović u kategoriji modern.

"Članovi US "Luna" su zadovoljni postignutim rezultatima i nastavljaju sa pripremama za predstojeća takmičenja koja će se održati u Budvi i Baru u junu mjesecu", najavili su oni.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:04
  20.9.2019.

  Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.

 • 08:20
  20.9.2019.

  Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.

 • 08:09
  18.9.2019.

  Dan oslobođenja grada - 18. septembar, opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.

 • 08:25
  15.9.2019.

  Dan oslobođenja grada- 18. septembar, Opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti, obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.