Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
12:16
8.3.2019.

Nikšićanka mis fotogeničnosti i šarma: S obzirom na prirodnost, komunikativnost i druželjubivost, očekivala sam nagrade

Larisa Lalatović iz Nikšića, ovogodišnja je mis šarma i fotogeničnosti. Lente je osvojila na izboru za mis zime koji je održan na Žabljaku. Ova 22-godišnja Nikšićanka, studentkinja je Filozofskog fakulteta, odsjek za predškolsko vaspitanje, a pored studija posvećena je i brojnim humanitarnima aktivnostima koje su usmjerene na pomoć najmlađima. Iako se ne bavi profesionalno modelingom, odlično se snašla na takmičenju, pa kaže da je čak dvije lente nisu iznenadile.


„Prijavila sam se za takmičenje na nagovor pijatelja. S obzirom na prirodnost, komunikativnost, druželjubivost, iskreno sam očekivala nagrade. Ustvari, ja sam izabrana za mis fotogeničnosti, ali su prisutni izrazili svoje oduševljenje željom i insistiranjem da mi se uruči i nagrada za mis šarma. I konkurencija je bila više u smislu uzajamne podrške i finog druženja. Od djevojaka se očekivao relaksirani pristup takmičenju i otmeno ponašanje“, kaže Larisa za FOS.

Iako se ne bavi modelingom profesionalno, sa takmičenja nosi odlična iskustva pa se nada da će dobiti priliku da zemlju predstavlja na sličnim izborima i u inostranstvu.

„Veoma sam zadovoljna organizacijom, formom, smještajem, gostoprimstvom, posebno pažnjom glavne organizatorke Bojane Andrijašević. Usljed brzog prelaska na druge obaveze, zasad nisam podrobnije razmišljala o daljim planovima ali se podrazumijva da bih nastavak ove priče prihvatila kao izazov za šta vjerovatno postoji i mogućnost, jer naša organizatorka uveliko ostvaruje saradnje u regionu na ovom polju“, kaže Larisa i dodaje:

„Postoje neke naznake za još jedan angažman sa istim organizatorima ali otom potom. Sad me očekuje razgovor o saradnji sa jednim od sponzora takmičenja“, priča Larisa za FOS.

Prije pola godine se okušala na izboru za Miss Eco Montenegro gdje se plasirala među top deset djevojaka. Ove godine, na Žabljaku je ipak uspjela da odnese dvije lente. Kaže da je posebno raduju riječi podrške porodice i prijatelja.

„Čitam i reakcije i poruke prijatelja na Viberu i društvenim mrežama. S obzirom da su uglavnom čestitke, vjerovatno su moje učešće i nagrada doprinijeli pozitivnim reakcijama“, priča Larisa za naš portal.

Takođe, poručuje svim djevojkama koje žele da se oprobaju u modnim vodama, da to i učine.

„Svkako ko želi da učestvuje u nečemu ovakvom, iza čega stoji ozbiljnost, sigurnost i uvažavanje ima od mene toplu preporuku i podršku“,zaključuje Larisa za FOS.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:26
  17.5.2019.

  U Nikšiću će od 7. do 9. juna biti održan festival umjetnosti pod nazivom “Umjetnost nad sjenom” u organizaciji troje nikšićkih gimnazijalaca Milice Burić, Vuka Pekovića i Šćepana Popovića, uz podršku UNICEF-a, digitalizuj.me i Opštine Nikšić.

 • 11:43
  9.5.2019.

  Partibrejkers i Kanda, Kodža i Nebojša nova su imena jubilarnog, 10. Bedem festa.

 • 08:37
  9.5.2019.

  Želja da jednog dana javno nastupe sa svojim rok bendom, za šestoro gimnazijalaca uskoro bi trebalo da se ostvari. Iako različitih generacija, ljubitelji ovog zvuka okupili su se pod nazivom „Ne bilo rocka“. Danas ovaj šesterac se vrijedno priprema za takmičenje gimnazijskih bendova "Danilovgradation", koje će biti održano sjutra na platou pored rijeke Zete.

 • 14:40
  5.5.2019.

  Svjetski kup u latinoameričkim plesovima, pod pokroviteljstvom Svjetske Umjetničke Plesne Federacije (WADF) i Plesnog kluba “Jet Set” iz Podgorice prethodnih dana je po prvi put organizovan u Crnoj Gori.