Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
11:43
9.5.2019.

Partibrejkers i Kanda, Kodža i Nebojša na Bedem festu

Partibrejkers i Kanda, Kodža i Nebojša nova su imena jubilarnog, 10. Bedem festa.


““Srce kuca tu je” bio je slogan malog jubileja, petog izdanja Bedem festa. Partibrejkesi su zaštitni znak Bedem festa i sa pravom jedni od nosilaca desetog, jubilarnog izdanja Bedem festa”, kazao je direktor festivala Petar Šundić.

Kanda, Kodža i Nebojša su, kako dodaje, na neki način simboli samih početaka Bedem festa.

“Bend se jako raduje svakom našem uspjehu. Oliver i ekipa su definitivno pozvani da otvore jubilarno, deseto izdanje Bedem festa, naročito u trenutku kada promovišu svoj novi album”, poručio je Šundić.

Pripreme, kako dodaje, su uveliko u toku, i već je na pomolu tradicionalna regionalna turneja.

“Beogradski manifest, potom finale regionalnih partnerskih demo festivala, najprije festivala Omladina iz Subotice sa kojeg nam uvijek dolaze zanimljivi pobjednički bendovi. Put dalje vodi u Hrvatsku, bliži se finale Hrvatskog demo rok festivala. Opet sjajni bendovi iz godine u godinu sa ovog festivala dolaze na Bedem fest. Svakako u toku je i Bunt rok festival koji ove godine obilježava mali jubilej, petogodišnjicu”, objašnjava on.

U saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom i Ministarstvom održivog razvoja i turizma već radi na osmišljavanju programa i koncepta koji bi bio zanimljiv za privlačenje i dolazak velikog broja posjetilaca.

"Sjajna prilika za privlačenje turista u Crnu Goru i Nikšić. A festivali su naš ogroman potencijal i razlog dolaska velikog broja ljudi iz svih krajeva”, ističe Šundić.

Podsjetimo, Bedem fest već je najavio nastupe Svemirka, Madam Piano, Dr Nela Karajlića kao i povratnički koncert Osme Sile iz Nikšića nakon više od trideset godina.

Deseti, jubilarni Bedem fest održaće se od 2. do 4. avgusta.

Ostale vijesti iz kategorije