Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:07
4.1.2019.

Punkreas izdaje kompilaciju pjesama na kaseti

Nikšićki sastav Punkreas, koji je već 15 godina najaktivniji predstavnik pank muzike na našoj sceni, izdaje kompilacijsko kasetno muzičko izdanje.


“Povodom 15 godina benda u saradnji sa Underground Disco Beočin predstavljamo muzičku kasetu sa izabranim pjesmama sa tri zvanična izdanja koja imamo. Ono što ovu ediciju čini zanimljivom pored pjesama koje ste čuli jeste specijalno odrađen artwork od strane našeg prijatelja i strip crtača Kritičnog koji je Mankija predstavio u novom ruhu”, kažu iz Punkreasa.

Pored kasetnog muzičkog izdanja, bend za svoju publiku sprema i novu pjesmu.

“Kakav kraj godine? Kakve čestitke? Radi se, snima se, uskoro stiže nova pjesma”, napisali su na svojoj stranici na Facebooku.

 

Izvor: CdM

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:48
  7.1.2019.

  Bogat i raznovrstan program nastavlja se u nikšićkim lokalima i hotelima i za Božić.

 • 16:44
  6.1.2019.

  Veljko Vučurović dobro je poznato lice onima koji prate crnogorsku rok scenu, na kojoj je već decenijama prisutan, tako da već spada među veterane, mada ga krase tinejdžerski šarm i energija.

 • 14:36
  6.1.2019.

  Za Badnje veče nikšićki lokali pripremili su bogat i raznovrstan program, pa ukoliko još nijeste odlučili gdje ćete večeras, portal Onogošt vam donosi ponudu u našem gradu.

 • 13:03
  31.12.2018.

  Ukoliko još ne znate gdje ćete za novogodišnje praznike, portal Onogošt se potrudio da sazna kakva će biti ponuda na raznim mjestima u našem gradu.