Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:07
4.1.2019.

Punkreas izdaje kompilaciju pjesama na kaseti

Nikšićki sastav Punkreas, koji je već 15 godina najaktivniji predstavnik pank muzike na našoj sceni, izdaje kompilacijsko kasetno muzičko izdanje.


“Povodom 15 godina benda u saradnji sa Underground Disco Beočin predstavljamo muzičku kasetu sa izabranim pjesmama sa tri zvanična izdanja koja imamo. Ono što ovu ediciju čini zanimljivom pored pjesama koje ste čuli jeste specijalno odrađen artwork od strane našeg prijatelja i strip crtača Kritičnog koji je Mankija predstavio u novom ruhu”, kažu iz Punkreasa.

Pored kasetnog muzičkog izdanja, bend za svoju publiku sprema i novu pjesmu.

“Kakav kraj godine? Kakve čestitke? Radi se, snima se, uskoro stiže nova pjesma”, napisali su na svojoj stranici na Facebooku.

 

Izvor: CdM

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:36
  21.3.2019.

  Lijepe djevojke su uvijek bile sinonim našeg grada, u šta se mogao uvjeriti svako ko je makar jednom prošao čuvenim nikšićkim korzom. Da je to stvarno tako potvrđeno je mnogo puta, pa i na nedavno održanom takmičenju za Mis zime, gdje su čak tri Nikšićanke osvojile nagrade, među kojima je bila i 21-godišnja Nina Vuković.

 • 15:20
  15.3.2019.

  Na trećoj regionalnoj muzičkoj konferenciji “Kontakt”, koja će se od 20 do 23. marta održati u Beogradu, pojaviće se predstavnici Bedem festa, čime će ujedno započeti kampanja jubilarnog desetog izdanja ovog festival pod nazivom “U susret jubileju”.

 • 08:14
  15.3.2019.

  Snow dance, festival koji Ski centar Vučje organizuje po peti put, počeće večeras, a posjetioce očekuje bogat zabavni program i promotivne cijene pića.

 • 19:12
  13.3.2019.

  Nakon evropskih i regionalnih pozornica, članovi zagrebačkog trija From Another Mother, na krilima uspjeha albuma “Eliptir”, dolaze u Nikšić, u okviru platforme Nikšićko rocks.