Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:08
21.10.2019.

VIDEO: Poslušajte novi duet Aleksandra Zoranića i Jane

Naš sugrađanin Aleksandar Zoranić snimio je novu pjesmu i spot, duet sa pjevačicom Janom pod nazivom "Imperativ".


Kako nam je kazao, do saradnje je došlo na obostrano zadovoljstvo.

"Ona je čula pjesmu u studiju čovjeka koji je radio muziku. Tu je pjesmu htjela da kupi, međutim, kada je saznala da je već moja, nije joj bilo svejedno. Čuli smo se i dogovorili da snimimo duet. I to je ispalo jako dobro", priča nam Aleksandar.

 

 

Pjesmu su radili Milan Dimitrijević i Divna Milovanovic, a spot Vedad Jašarević.

"Dakle, već provjerena ekipa koja će raditi još pjesama u mojoj budućnosti. Spot je sniman u Beogradu, u jednom preljepom hotelu", dodaje on.

Pjesmom je, kaže, i više nego zadovoljan.

"Sa sigurnošću mogu da kažem da je ovo veoma kvalitetna balada. Poznato je da balade teško dolaze do slušalaca, ali ko je jednom čuje, slušaće je mnogo, mnogo puta", uvjeren je on.

Našem talentovanom sugrađaninu ovo je prvi duet, a ljubitelji njegove muzike uskoro će imati priliku da uživaju i u novom albumu.

"Sada snimamo još dvije pjesme i album je gotov, izaći za City records", najavio je on za kraj.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:21
  10.2.2020.

  Prethodnih dana dvočlani, organizacioni tim Bedem festa boravio je u Ljubljani na 6. izdanju Ment festivala i konferencije koja je okupila predstavnike 15 festivala iz čitave Evrope, booking menadžere i menadžerke, mnogobrojne internacionalne i regionalne izvođače, bendove, dj-eve, medije, publiku svih generacijaPrethodnih dana dvočlani, organizacioni tim Bedem festa boravio je u Ljubljani na 6. izdanju Ment festivala i konferencije koja je okupila predstavnike 15 festivala iz čitave Evrope, booking menadžere i menadžerke, mnogobrojne internacionalne i regionalne izvođače, bendove, dj-eve, medije, publiku svih generacija.

 • 14:31
  12.1.2020.

  Ideja našeg portala da sakupimo i objavimo pjesme posvećene Nikšiću probudila je emocije mnogim ljudima, naročito onima koji su daleko od rodnog grada.

 • 15:25
  11.1.2020.

  „U daljini, u samoći dok srce lutajući zebe, ja se sjetim onih srećnih dana, dobrih ljudi iz mog rodnog kraja i poželim da sam opet tu. Tad se sjetim Zete zelene, nabujale s proljeća, Trebjese i manastirskih noći, i korzoa s curicama u haljinama šarenih boja, i mirisa lipa iz Ulice narodnih heroja...“

 • 10:07
  6.1.2020.

  Ukoliko ste odlučili da božićne praznike provedete u Nikšiću, portal Onogošt vam donosi ponudu kafića i hotela u našem gradu.