Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:32
24.10.2019.

VIDEO: Poslušajte pobjedničku pjesmu nikšićkog benda "Ne bilo rock-a"

Pobjednička kompozicija takmičenja gimnazijskih bendova "Danilovgradation", "Suzana", u izvođenju benda "Ne bilo rock-a" iz nikšićke gimnazije, snimljena je ovih dana u studiju "Electrick Recording Studio" u Podgorici.


Članovi benda "Ne bilo rock-a" su rekli da im je ovaj projekat dao šansu da pokažu ljubav prema rok muzici i da uživaju u svakom trenutku.

"Takmičenje 'Danilovgradation' je bio odličan način da svi čujemo nešto novo, ali i da uživamo u starijim pjesmama koje su oblikovale ovaj muzički žanr. Bendovi koji su došli iz svih gradova Crne Gore imali su šansu da se upoznaju i da zajedno ovaj događaj učine nezaboravnim. Naravno, nagrade koje su uslijedile bile su rezultat rada i truda. Sva naša očekivanja su bila ispunjena", kazali su u bendu.

Sastav benda čine gitarista Nikola Đukić, Maša Šegrt - violina/vokal, Mia Raičević - klavijatura, Dimitrije Vlahović - električna gitara, Ognjen Šamšal - bubnjevi i Balša Pavićević - bas gitara.

 

"Danilovgradation" je takmičenje crnogorskih gimnazijskih bendova koje je 10. maja organizovano prvi put, a organizator je danilovgradska gimnazija sa Ministarstvom prosvjete i opštinom Danilovgrad.

Ovo je bilo prvo okupljanje crnogorskih gimnazijalaca, a spojila ih je ljubav prema dobroj muzici. Žiri je radio u sastavu Željko Milović, Vjera Nikolić, Vlado Maraš, Mihailo Radonjić i Nina Žižić.

Ostale vijesti iz kategorije