Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kuća meda: Simović sjutra pušta u rad liniju za punjenje i pakovanje meda

41836316_674452019604120_5240277138149474304_n
onogost.me arhiva
  • Autor onogost.me
  • 16.04.2019. u 10:36

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, sjutra će pustiti u pogon savremenu automatsku liniju za punjenje i pakovanje meda, u Kući meda, u Danilovgradu.

“Instaliranjem linije za pakovanje meda zaokružen je proces planiranih prerađivačko – proizvodnih sistema u Kući meda, čime će se stvoriti uslovi za adekvatno brendiranje kvalitetnog crnogorskog meda”, naveli su iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Tokom posjete Kući meda, potpredsjednik Simović održaće sastanak sa predstavnicima Upravnog odbora Saveza pčelarskih organizacija, gdje će razgovarati na teme značajne za dalji razvoj ovog sektora.

Pokretanju nove proizvodne linije prisustvovaće i predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Izvršni direktori Eelektroprivrede Crne Gore (EOCG) i Eko-fonda, Ivan Bulatović i Draško Boljević, potpisali su juče u Podgorici Sporazum o zajedničkom finansiranju i realizaciji projekta "Solari 5000+ (70 MW)" za fizička i pravna lica.
U Vladi smatraјu da nema osnova da Ustavni sud prihvati iniciјativu priređivača igara na sreću za ocјenu ustavnosti u vezi sa ukidanjem mogućnosti uplate novca na korisničke naloge preko trafika.
Ministarstvo saobraćaja i pomorstva saopštilo je da su predstavnici Crne Gore i Bosne i Hercegovine dogovorili da se u narednih 60 dana objavi javni poziv za izbor izvođača radova i nadzor na projektu izgradnje međudržavnog mosta preko rijeke Tare.